Miten tämä käytännössä toimii?

Täyttämällä tarjouspyyntölomakkeen asianmukaisesti, teemme teille ostotarjouksen ajoneuvostanne. Ostotarjous lähetetään antamaanne sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli hyväksytte tarjouksemme, tilaamme kuljetuksen laitteellenne etukäteen sovitun aikataulun mukaisesti. Kun laite saapuu yrityksemme Espoon toimipisteeseen, teemme sille tulotarkastuksen ja vertaamme sitä antamiinne tietoihin. Mikäli mönkijä on ilmoitetun mukainen eikä siitä löydy tulotarkastuksessa mitään yllättävää, maksamme sovitun ostosumman ilmoittamallenne tilille viipymättä.

Millaisia mönkijöitä ostatte?

Meille voi tarjota ostettavaksi kaiken merkkisiä ehjiä mönkijöitä (kausiluontoisesti myös muita ajoneuvoja). Etsimme kuitenkin pääsääntöisesti nelivetoisia ja enimmillään 15-vuotiaita ajoneuvoja.

Mitä jos mönkijästäni löytyy jotain yllättävää tai se ei vastaa annettua kuvausta?

Mikäli laite ei mielestämme vastaa annettua kuvausta joudumme tarkistamaan tarjoustamme todellisen kunnon mukaiseksi. Kehoitammekin alusta lähtien mandollisimman tarkan kuntoarvion antamiseen. Mikäli laitteesta löytyy tulotarkastuksessa jotain yllättävää korjattavaa/uusittavaa joudumme punnitsemaan korjausten laajuuden ja teemme mandollisesti ehdotuksen korjauksista ja niiden kustannuksista. Mikäli kyseessä on jotain isompaa (esim. moottorivaurio) palautamme laitteen teille.

Mikäli ette haluakaan ostaa laitettani miten rahtikustannusten kanssa menetellään?

Mikäli päädymme palauttamaan laitteenne laskutamme teitä palautusrahdin osalta. Yrityksemme maksaa aina kuljetuskustannuksen Espooseen. Laitamme välittömästi ostamatta jättämispäätöksen jälkeen laskun kuljetuksesta sähköpostiinne, ja maksettuanne laskun laitamme ajoneuvon tulemaan takaisin nouto-osoitteeseen. Palautuskustannus riippuu täysin paikkakunnasta ja on yhdellä tuotteella Hanko-Oulu välillä 80-240euron välillä. Kustannus Oulua pohjoisempaan on paikkakuntakohtaista. Yksisuuntaisen rahdin hinta on ilmoitettu asiakkaalle aina ostosopimuksessa ennen sopimuksen tekemistä.